Den nya marknadsplatsen för kontor 0704 284 475
Hero Background Image

Värd – Så funkar det

Vill du hyra ut ditt kontor eller ett par kontorsplatser enkelt och smidigt? Vi hjälper dig genom hela processen så att du kan genomföra en proffsig uthyrning utan att behöva lägga tid i onödan. Det innebär att vi hjälper dig att sätta rätt pris, skapa en schysst annons samt att upprätta ett bra avtal med dina hyresgäster med hjälp av våra standardkontrakt. Vi har också samlat ihop tips på hur du blir en bra hyresvärd.

Fördelar med Workaround

Undvik onödiga kostnader
Tjäna pengar på dina oanvända ytor

Gratis att annonsera
Du betalar när du får ditt kontor uthyrt

Teckna ett schyst kontrakt
Vi har digitala standardkontrakt som är schysta för båda parter

Skippa admin
Vi hanterar betalningsflöden så att du slipper krångel

Ta del av vår värdgaranti
När vi sköter betalning är du skyddad av vår intäktsgaranti

Skapa nya samarbeten
Gör ditt kontor till en kreativ hub med olika verksamheter

Vi förmedlar kontor och kontorsplatser

Kontorsplatser

En arbetsplats i ett öppet landskap eller i ett rum som delas med andra företag. Det kan vara ett eget skrivbord (fast plats) eller där det är ledigt för dagen (flexibel plats).

Kontorsrum och kontor

Ett kontorsrum eller en egen yta där du antingen delar gemensamma ytor med andra företag eller har något helt eget.

Vad kostar det?

Workaround tar bara betalt när du som hyresvärd tecknar avtal med din hyresgäst. Då kan du välja att betala vår serviceavgift som en engångsbetalning eller betala 10% löpande månadsvis. Vid direktbetalning uppgår serviceavgiften till en månadshyra och vid uppdelad betalning betalar du så länge hyresgästen sitter kvar, dock max upp till ett år.

Låt oss för att exemplifiera säga att du hyr ut en kontorsplats för 2000 kronor – då kan du välja att antingen betala 2000 kronor direkt (en månadshyra). Alternativt kan du välja att betala 200 kronor i månaden så länge hyresgästen sitter kvar eller max ett år. Det senare alternativet blir 20% dyrare om hyresgästen sitter minst ett år.

I prismodellerna ovan ingår inte hantering av betalningsflöden och värdgaranti. Dessa är tilläggstjänster som går att köpa till.

Välj stad

Vi hjälper dig att hitta ditt nya kontor

Fyll dina önskemål och kontaktuppgifter i formuläret. Inom 24 timmar skickar vi förslag på matchande kontor direkt till din e-post, helt kostnadsfritt!

Mitt namn är Oscar Elvinsson och jag hjälper dig att hitta ditt nya kontor.

Har du frågor eller behöver du hjälp? Ring mig direkt på 0704 284 475

Börja här!

Fyll dina önskemål och kontaktuppgifter i formuläret. Inom 24 timmar skickar vi förslag på matchande kontor direkt till din e-post, helt kostnadsfritt!

Dina kontaktuppgifter

Laddar
Skickar...
Skickat!

Vi kontaktar dig inom 24 timmar.