Den nya marknadsplatsen för kontor +46 790 69 20 04

Workarounds

Artiklar om personer, företag och idéer i Workarounds community

”Kontoret är på väg att tjänstifieras”

Convendum Paul Linderoth - Workaround.se

Fastighetsbranschen utmanas av ett flertal koncept som säljer kontorslösningar på nya sätt. Convendum startade i Stockholm för två år sedan. Målet är 12 coworking centers i Sverige inom tre år, säger Paul Linderoth, CCO på Convendum.

Berätta om Convendum?
– Vi är svaret på vad marknaden efterfrågar just nu. Vi adresserar den moderna människans kontorsbehov med fokus på gemenskap och tjänster. Därutöver erbjuder vi den flexibilitet som fler och fler företag har behov av idag.

Hur ser du att folk kommer att hyra kontor i framtiden?
– Traditionellt har fastighetsbranschen erbjudit långa, statiska avtal som passar kunderna sämre och sämre. Idag är det inte ovanligt att ett företag med 50 anställda har svårt att blicka ens ett år framåt i tiden. Det rör på sig fortare och fortare varför fastighetsmarknaden behöver bli mer dynamisk och anpassningsbar.

Hur påverkar det kontorsbranschen?
– Människor är mobila, digitala och eftersträvar ett kontor som tillgodoser mer än bara en arbetsplats, till exempel är våra centers utrustade med concierge service, gym och takterrass och fungerar mer som ett community och en mötesplats än ett traditionellt kontor. För oss är ett kontor inte enbart stolar och bord utan en plats där man trivs och kan utveckla sig själv och sin business.

Hur ser ert koncept ut?
– Vi arbetar med att möta det nya behovet av aktivitetsbaserat arbetssätt genom att erbjuda modern kontorsyta som är anpassade för olika arbetsmoment och situationer. Vi eftersträvar en professionell och representativ miljö, den arbetsmiljö du väljer att sitta i kommer att reflektera ditt företag – sitter du i en professionell och representativ miljö ger det positiva effekter för ditt företag.

Ni lanserade nyligen i Göteborg, hur går det där?
– Det som är kul i Göteborg är att där har vi vårt första center som är en hel fastighet. Coworkingtrenden och tänket kring hur arbetsplatser ska vara utformade har tagits emot väldigt positivt. Vi är mycket glada över vår etablering och hoppas att den uppskattas av Göteborg.

Berätta om samarbetet med Workaround?
– Vi startade samtidigt och fann varandra från början. Den främsta anledningen till att jag tycker att Workaround och vi har funkat så bra ihop är för att vi står för samma grundtanke, vi vill förbättra marknaden mot kundfokus och tjänstifiering av kontor.

Convendum har idag fyra coworking Spaces varav tre i Stockholm och ett i Göteborg. Företaget grundades av Håkan Jeppsson 2016 och har idag 32 anställda. Convendums finns på Workaround sedan 2016.

Workaround är en digital marknadsplats för kontor som gör det enkelt att hyra och hyra ut kontorsplatser. 

Välj stad

Vi hjälper dig att hitta ditt nya kontor

Fyll dina önskemål och kontaktuppgifter i formuläret. Inom 24 timmar skickar vi förslag på matchande kontor direkt till din e-post, helt kostnadsfritt!

Mitt namn är Oscar Elvinsson och jag hjälper dig att hitta ditt nya kontor.

Har du frågor eller behöver du hjälp? Ring mig direkt på +46 790 69 20 04

Börja här!

Fyll dina önskemål och kontaktuppgifter i formuläret. Inom 24 timmar skickar vi förslag på matchande kontor direkt till din e-post, helt kostnadsfritt!

Dina kontaktuppgifter

Laddar
Skickar...
Skickat!

Vi kontaktar dig inom 24 timmar.