Den nya marknadsplatsen för kontor +46 790 69 20 04

Workarounds

Artiklar om personer, företag och idéer i Workarounds community

”Vi flyttar risken i att arbeta med PR från kunden till oss”

Vilhelm Hanzén, Gul PR - Workaround.se

Med Gul PR säljer Vilhelm Hanzén PR tjänster enligt ett resultatorienterat upplägg. Kunderna och drömkunderna finns inom Tech och startupvärlden. 

Berätta om ditt företag?
– Gul PR är en fräsch PR-byrå som arbetar efter ”resultat är viktigare än fina fackord”. I grund och botten jobbar vi med det vi älskar mest och kan bäst – tech, böcker och kultur.

PR-branschen är ju ganska gammal, vad är nytt med GUL PR?
– Vi arbetar väldigt resultatorienterat och flyttar risken det innebär att arbeta med PR från kundens knä till vårt. Vi vet vad vi kan och tar därför bara betalt när vi levererar och kunden får det resultat vi har kommit överens om istället för att fakturera för arbete som inte säkert leder till ett värde. Alla som jobbar på Gul PR har kompetens inom PR, men ingen har varit på en klassisk byrå. Det gör att vi undviker många av de hjulspår som många andra lätt fastnar i.

Vilken skulle vara er drömkund?
– Tre drömkunder är brittiska Myrecovery som drivs av bland annat svenska Axel Sylvan, Bumble som startades av Tinders co-founder Whitney Wolfe och den tyska läs-appen Blinkist gör det lätt att utvecklas som person via bra böcker även när man är stressad. Vi har en lista med fler drömkunder men vi håller den för oss själva.  Jag kan dock avslöja att vi har fått stryka ett par företag från listan för att vi nu jobbar med dem.

Varför dessa tre?
– För att det är bolag som förändrar och förbättrar och som är skapade av drivna entreprenörer. De har dessutom en stor potential internationellt. Bolagen är drivna av folk som tydligt sett ett behov utifrån saker de själva jobbat med eller har varit med om. Myrecovery är till exempel ett väldigt spännande medtechbolag med kirurger ända upp i toppen och Bumble har en väldigt spännande tjänst med en bra ingång i jämställdhetsdiskussionen.

Vad är din största lärdom av att starta bolag so far?
–Att titta på data är viktigt, men att magkänslan är minst lika viktig är nog en av de saker jag har blivit bättre på att se under det gångna året.

Gul PR startades 2016 och drivs av Vilhelm Hanzén med team. Gul PR använder Workarounds plattform för att hitta kontor i centrala Göteborg.

Välj stad

Vi hjälper dig att hitta ditt nya kontor

Fyll dina önskemål och kontaktuppgifter i formuläret. Inom 24 timmar skickar vi förslag på matchande kontor direkt till din e-post, helt kostnadsfritt!

Mitt namn är Oscar Elvinsson och jag hjälper dig att hitta ditt nya kontor.

Har du frågor eller behöver du hjälp? Ring mig direkt på +46 790 69 20 04

Börja här!

Fyll dina önskemål och kontaktuppgifter i formuläret. Inom 24 timmar skickar vi förslag på matchande kontor direkt till din e-post, helt kostnadsfritt!

Dina kontaktuppgifter

Laddar
Skickar...
Skickat!

Vi kontaktar dig inom 24 timmar.